Nordicbet Live Stream

Nu finns Nordicbet Live Stream för alla registrerade spelare. Här sänds det mängder med sport helt gratis varje vecka. Nordicbet Livestreaming är en tjänst för alla befintliga och nya kunder. Det är en helt webbaserad TV-lösning som gör det möjligt för dig att följa mängder av matcher och sporthändelser live direkt via din webbläsare. Nordicbet Live Stream sänder sju dagar i veckan och det är alltså helt gratis och kräver inte att man spelar på någon match för att få titta på live streams.

Nordicbet Live Stream

Registrera dig för Nordicbet Live Stream

Så här enkelt får du tillgång till Nordicbet Live Stream och öppnar upp det massiva utbudet av sport.

  • Registrera ett konto hos Nordicbet här.
  • Klicka på LiveBet uppe i menyn.
  • Sen klickar du Live Video uppe i höger hörn i LiveBet-miljön.
  • Du måste vara inloggad på ditt konto och han pengar på kontot.

Nordicbet hat satsat lite hårdare på att täcka vissa marknader. Framförallt är det fotboll från Italienska Serie A och B, Carling Cup, Championship, Division 1 och 2 från England samt toppligorna i Frankrike, Holland, Portugal, Belgien, Danmark, Skottland, Polen och Sverige. Utöver all denna fotboll så finns det även live streams på tennis samt mängder av andra sporter som handboll, volleyboll och snooker. Tack vare Nordicbet Live Stream så kan man följa en del sporter live som man aldrig hade kunnat annars.

Nordicbet Live Stream är verkligen en tillgång för spelbolaget och nu öppnar sig många möjligheter för oss spelare som gillar LiveBetting att spela på många olika matcher och samtidigt ha tillgång till att följa matchen live direkt hos Nordicbet. Det gör helt enkelt LiveBet spelet betydligt mer intressant och det öppnar ögonen för många som nu ser vilja möjligheter det finns med live betting. Små saker kan göra stora skillnader och Nordicbet Live Stream följer matchen utan fördröjning så att man kan maximera sitt live bet spel.