Betsson Live Stream

Betsson Live Stream

Nu har man lanserat Betsson live stream vilket gör Betsson till ett väldigt attraktivt spelbolag som får kunderna att stanna. Betsson live stream är än så länge helt gratis för spelare som har registrerat sig.

Titta på Betsson Live Stream gratis

Gör så här för att få tillgång till Betsson live stream.

  • Registrera dig som ny kund här
  • Titta under odds / livespel för matcher som Betsson streamar
  • Sen är det bara att hålla ögonen öppna efter matcher som du vill följa helt gratis

Betsson live streaming innehåller en variation av olika sporter, matcher och ligor. Du kan så klart följa matcher från de högsta fotbollsligorna, en hel del tennis men även lite mer udda sporter som volleyboll och cricket. På natten finns det ofta basket och NHL att titta på och man kan även köra lite live betting på alla matcher som sänds på Betsson live stream.

Bonus för nya kunder hos Betsson

Man får ingen bonus om man bara registrerar sig och tittar på Betsson live stream men om man väljer att sätta in pengar för att spela livespel eller något annat så får man en insättningsbonus. Du får 100 % upp till 1000 kronor i bonus att spela för. Sätter du in 500 kr så har du 1000 kronor att spela för. Det gör matcherna betydligt mer intressanta att titta på om man har lite pengar att satsa.

Betsson startbonus

Förutom live streaming så erbjuder Betsson odds på nästan allt. Du kan nästan spela på alla olika sporter och utöver sport så finns det även spel på politik, nöjen och mycket annat. Vill du spela på vem som vinner Idol eller vem som blir USAs nästa president så har Betsson garanterat odds på det. Det är roligast att spela på sport om man följer en viss sport och är duktig på den. Då kan man även få en fördel mot spelbolagen och man vet när man hittar ett fördelaktigt odds. Tack vare Betsson live stream kan man nu även följa flera matcher live vilket är väldigt viktigt när man sysslar med livespel eller om man bara helt enkelt vill följa matchen.