Sverige Danmark EM-playoff

Det är nu klart att Sverige möter Danmark i EM-playoff. Det är lördagen den 14:e november 2015 som det hela ska avgöras. Klockan 20:45 så är det dags för en väldigt viktig match för svensk fotboll. Matchen kommer att spela på Friends Arena och returen kommer att spelas i Parken, Köpenhamn den 17 november.

Vi kommer att göra vårt bästa för att hitta en gratis live stream till matchen. Vi har än så länge inte lyckats hitta någon men vi håller ögonen öppna och uppdaterar denna sida regelbundet. Matchen kommer att sändas på Kanal 5 med start klockan 20:00 den 14 november.

Bästa odds på Sverige mot Danmark

Vi har så klart även kikat på oddset inför denna match. Bästa odds på att Sverige går vidare ligger just nu på 1.90 medan bästa odds på att Danmark går vidare ligger 2.00. Spelbolagen har med andra ord Sverige som en liten favorit. Historiskt så har Sverige haft svårt för Danmark och senaste gången som vi vann mot Danmark var faktiskt då när en supporter sprang in på planen och vi vann på grund av det.

Följ matchen på TV

Om du har tillgång till en TV så visas matchen på Kanal 5 som har köpt upp samtliga TV-rättigheter på EM-kvalet i Sverige. Kanal 5 visar alla Sveriges matcher medan Kanal 9 visar även andra matcher.

Biljetter Sverige mot Danmark

Om du är sugen på att se matchen på plats så kan du köpa biljetter på SVFF.se. Vi vet ännu inte när biljettsläppet kommer att ske.

Vi hoppas som sagt att något spelbolag kommer att streama matchen gratis så att den går att följa även om man befinner sig utomlands eller inte har en TV tillgänglig. Det är tyvärr inget som vi kan garantera och det brukar bli svårt på dessa lite större matcher. Om vi hittar något så kommer det att dyka upp på denna sida direkt.

FAQ – EM-playoff

  • När spelar Sverige sina matcher?
  • Den 14/11 och returen är den 17/11 klockan 20:45.
  • Hur kan man skaffa biljetter till matcherna?
  • Du klickar dig in på SVFF.se så hittar du mer information där.
  • Vilken TV-kanal sänder matcherna?
  • Kanal 5 är det som har köpt upp rättigheterna.
  • Finns det någon gratis live stream?
  • Inte än

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>