Gratis stream på US Open 2015

Fram till den 13:e september 2015 så spelas US Open i tennis. Hela turneringen går att följa gratis hos Bet365. Allt du behöver är ett spelkonto och lite pengar på kontot. Därefter är alla matcher helt gratis och du kan ta ut pengarna när turneringen är slut.

Om det är någon som är sugen på att spela på US Open 2015 så går det även bra. Just i tennis så kan det vara intressant att följa liveoddset för att se hur det utvecklar sig under matchens gång och då underlättar det att man kan streama själva matchen.

Gör så här för att se US Open gratis

Du kan följa alla matcher på datorn eller i mobilen om du gör följande.

  • Registrera dig hos bet365 om du inte redan har gjort det.
  • Gör en valfri insättning och du få 100 % bonus upp till 1000 kr. Du kan även utnyttja ett riskfritt spel i mobilen om du vill det.
  • Klicka sedan på live streaming fliken så kan du leta upp den match som du är intresserad av där och titta direkt.

Tänk bara på att du inte har 0 kronor på kontot eftersom då kan man inte titta på live streaming. Du kan ta ut pengarna när du inte vill titta längre, eller bara spara några få kronor för att kunna fortsätta titta.

Förutom tennis så kan du även följa La Liga, Serie A, Ligue 1 och mycket annat hos bet365. Det är en väldigt generös tjänst och spelbolaget vill så klart att vi ska spela och inte bara titta men det är upp till var och en.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>