Bayern Munchen mot Hamburg den 14 augusti 2015

Den 14:e augusti 2015 klockan 20:30 så kommer Bayern Munchen att spela mot Hamburg i Bundesliga. Det är den första matchen i Bundesliga denna säsong (2015/2016). Du kan se denna match och alla andra matcher i Bundesliga helt gratis hos Bet365.

Bayern som är favorittippade att vinna ligan börjar alltså med att möta Hamburg. På pappret så ska Bayern vinna denna match alla dagar i veckan men vem vet om det kanske finns lite premiärnerver. Bayern Munchen har inte förändrat sitt lag så mycket sedan förra säsongen men man har värvat Arturo Vidal som kan bli ett spännande tillskott.

Gratis live stream på Bayern mot Hamburg

Så här kan du göra för att se matchen helt gratis hos Bet365.

Det dras inga pengar alls men du måste ha pengar på ditt konto så att inte ditt saldo är på noll.

Odds inför matchen

Spelbolagen tror på en garanterad seger för Bayern. Om du spelar på Bayern Munchen så får du bara runt 1.09 i odds. Det känns inte som att det är värt risken. Hamburg ger otroliga 29 gånger pengarna och även det känns för riskabelt. Det är då nog bättre att hitta andra typer av spel på denna match med handikapp och liknande för att hitta ett attraktivt odds som kan gå in.

För er som inte känner till Bet365 sedan tidigare så erbjuder man en stor mängd fotbollsmatcher under hela året och det är helt gratis att följa deras streams. Du kan bland annat följa La Liga och Bundesliga helt gratis under hela säsongen. Sen finns det även många andra sporter som man kan följa och om man gillar live betting så är det så klart alltid lite extra roligt att kunna följa matcherna där. Vem behöver en massa TV-kanaler när spelbolagen nu mer erbjuder bra live streaming som man kan se var man än befinner sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>