Chile mot Argentina

På lördag den 4 juli 2015 så är det dags för final i Copa America. Argentina ska möta värdnationen Chile efter att ha utklassat Paraguay med 6-1 i semifinalen.

Direktsänd sport Bet365Då var det Di Maria som gjorde två av målen. Lionel Messi spelade otroligt bra och gjorde hattrick i assist. Messi är inte bara bäst när han gör mål utan han är bra vad han än gör verkar det som. För Argentina så gäller det nu att ta hem mästerskapen eftersom det var 22 år sedan sist. Vill du följa dramat så går det att göra via live stream helt gratis.

Värdnationen Chile har så klart en stor fördel med hemmapubliken i Santiago. Här kommer allt att stå på spel så det är nog en match som många vill se. Vi kommer att få se fotboll i världsklass och om Messi är i form så kan verkligen allt hända.

Följ Chile mot Argentina via live stream

Det går att följa matchen mellan Argentina och Chile helt gratis via live stream. Den börjar klockan 23:00 den 4 juli 2015 och så här kan du göra för att titta på den.

  • Logga in hos Bet365 (100 % insättningsbonus om du är ny spelare).
  • Om du inte har några pengar på kontot så behöver du göra en insättning först.
  • Klicka sedan på livestreaming och välj fotboll så ska du hitta matchen där längst ner den 4 juli.

Det kostar inget att titta men du måste ha pengar på kontot för att kunna använda live streaming hos Bet365.

Odds på Chile mot Argentina

Om man är sugen på att lägga ett spel på matchen så ser det ganska jämt ut hos spelbolagen. Följande odds finns på sidan.

  • Chile ger 3.80 i odds.
  • Oavgjort ger 3.50 i odds.
  • Argentina ger 2.10 i odds.

Även om Argentina är favoriter så är det inte med mycket. Man kan dubbla pengarna genom att spela på Argentina och det betyder att det absolut inte är ett säkert vad. För oss som bara ska titta på matchen så är det bara positivt. Vad vi har hittat så sänds inte matchen på några vanliga kanaler utan man får hålla sig till live streamen helt enkelt.

Så hoppas ni får en bra kväll och en bra match här. Se till att ladda med popcorn och chips för här blir det fotbollsunderhållning som man sent kommer att glömma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>