Tyskland mot Sverige i Dam-VM 2015

På lördag den 20:e juni klockan 22:00 så spelar Sverige mot Tyskland i åttondelsfinal i Dam-VM 2015 och det går att följa matchen via en gratis stream.

Brasilien besegrade Costa Rica med 1 – 0 och det var tack vare det som Sverige tog sig vidare. Det är så klart en mardröm för Sverige att möta Tyskland så pass tidigt men eftersom vi gick vidare med en hårsmån så ska vi vara glada att vi får chansen.

En fördel för Sverige är att vi har allt att vinna här. Ingen förväntar sig något och Tyskland har allt att förlora. Tyskland har redan sagt att man inte ser Sverige som en önskemotståndare. Tidigare i år så har Sverige förlorat en match och vunnit en match mot just Tyskland.

De svenska damerna åter nu till Ottawa och gör sig redo. Det är två timmars tidsomställning som inte bör påverka så mycket.

Så här följer du Tyskland mot Sverige via gratis stream

Det kan inte vara mycket enklare eftersom TV4 sänder matchen på TV så kan du även surfa in på tvtplay.se. Där kan du streama matchen om du befinner dig i landet. Befinner du dig utomlands så kan det bli lite problem men det kan vara värt ett försök. Försnacket börjar redan 21:20 och själva matchen börjar 22:00.

Odds på matchen

Något som vi alltid tycker är kul är att titta på hur oddset ser ut inför matchen. Just nu så tycker spelbolagen så här.

 • Tyskland damer – 1.36
 • Oavgjort – 4.75
 • Sverige damer – 8.50

Man får alltså 8.5 gånger pengarna om man spelar på att Sverige ska vinna. Det kanske säger en del om våra chanser på lördag. Samtidigt så känns det nästa omotiverat högt och om något så kan det faktiskt få Sverige att lyfta sig.

Om Sverige skulle lyckas att vinna mot Tyskland på lördag så ligger vägen helt öppen till guldet. Allt kan hända då eftersom Tyskland faktiskt är stora guldfavoriter i år.

Alla åttondelsmatcher

 • Kina – Kamerun
 • USA – Colombia
 • Tyskland – Sverige
 • Frankrike – Sydkorea
 • Brasilien – Australien
 • Japan – Holland
 • Norge – England
 • Kanada – Schweiz

Så gör er redo på lördag klockan 22:00. Sätt igång streamen i god tid och ladda upp med popcorn och annat gott. Det här blir en match där allt kan hända och i värsta fall så går det som alla tror och vi förlorar. Det finns med andra ord bara uppsida här och kanske kan det ligga till grund för en härlig festkväll om miraklet är framme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>